01/02
03.11.2008 11:29

N.O.H.A, Коста Костов и Kompott - едно интернационално парти

Видян 2055 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 22.11.2008г. (събота) Парти център 4 КМ ще предостави ТЕРЕН за убийственото живо изпълнение на поставангардистите на европейската сцена N.O.H.A, мастера на ди джей пулта – Коста Костов/ balkanXpress, както и за нечуваното звучене на руските дружки от парти колектива Kompott. Омайващ аромат на …кафе с канела… ще се носи сред звуците на breakbeat, electro ‘n’ new jazz, world, drum ‘n’ bass, rusSka, electropolca, нетрадиционно миксирани с балкански и източно европейски ритми.


N.O.H.A са банда, разчупваща границите на клубната и лайв сцена. Доказателство за това са множеството им участия с имена като  Armand van Helden, Goldie, J. Majik, Malachi/Herbalizer, Andy Smith/Portishead и много други.


Елате за да усетите дивата хармония, която N.O.H.A.създават, между уникалното си звучене и динамиката на всеки един DJ сет…бийт след бийт…


Коста Костов не е псевдоним! Понастоящем той е повече от музикален журналист и DJ – той е дивият „машинист” на balkanXpress – емблематичното разтърстващо парти на прословутия кьолнски клуб „Gebäude 9“.


BalkanXpress пътува далеч отвъд границите на Германия. Коста Костов  е редовен гост в испанските Sala Apolo, Sidecar, Парижкия Divan du Monde, в гръцките Altera Pars,  Booze Club, както и в Австрийският Ostklub.


През март 2007 balkanXpress за първи път пренесят неповторимия transbalkan beats „n“ breaks стил по клубовете в най-големите бразилски градове: Рио, Бразилия,Порто Алегре, Аракажу и др.


Kompott ще зарази и българските фенове на дръмендбейс и ска, примесени с елементи от руския фолклор.


През 2003 г. Компот започват да организират серия от партита, потопени в източногерманския дух на забавен фатализъм, хедонизъм и героизъм, радикализъм и романтика. Така привличат интереса на множество млади източно европейци, които разпознават в Dj сетовете на Катя, Катя и Станислав (aka Max Bitter) уникална смесица от прогресив електро бийт и съветска класика, съчетана с традиционии фолклорни мотиви. Kompott ни радват с налудничав микс от характерни и близки източноевропейски ритми като полка, казчок, клезмер и дръмендбейс, ска; съчетания на дъб и съветски груув... Компот крещи, провокира и най-вече забавлява, разкривайки постсоциалистическото преди, както го познаваме сега.


Да бъдем истински, свободни, диви поне за една вечер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на