29.10.2008 12:51

Невена Цонева пя unplugged пред НДК

Видян 2229 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тридневен арт-фестивал по повод представянето на новия модел на Mercedes-Benz GLK се проведе в София пред Националния дворец на културата. Организатор на ефектното представяне на „Неочакваният” модел беше официалният вносител на марката у нас Балкан Стар.


Истинското лице на модела беше разкрито на 23 октомври вечерта с уникално цветно шоу от звуци и светлина. Финалът на първата вечер от фестивала беше поставен с концерт на група Остава, които събраха над 2000 свои почитатели пред НДК.


Под вещото ръководство на един от най-добрите рекламни и арт фотографи Александър Нишков, млади таланти изготвиха изложба на тема „Цветове в движение”. Най-добрите снимки бяха изложени на сцената пред НДК по време на изпълнението на диджеите от Метрополис.


Изненадата през съботния ден беше подготвена от известната българска дизайнерка Мариела Гемишева, която представи модно дефиле на дрехи, изработени от парашут. Облеклата бяха разкроени и ушити от ученици на дизайнерката в рамките на съботния ден. Вечерта софиянци бяха зарадвани от уникални unplugged изпълнения на младата поп звезда Невена Цонева и Тони.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес ще имате желание да общувате

Днес ще имате желание да общувате и да обменяте мисли с