Свързани новини

06.10.2008 11:02

От днес се завърта „Забранена любов“

Видян 2114 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Забранена любов“  е серийна драма, която ще ни разкаже реалистична, изцяло българска модерна история с герои, вдъхновени от истинския живот у нас. Основните сюжетни линии са няколко, но всички са свързани с две семейства – богатите Константинови и бедните Белеви. Свързващият елемент между отделните истории е любовта.


Богатото семейство Константинови живее в луксозна къща в полите на Витоша. Въпреки че всички са материално презадоволени, щастието присъства само привидно във фамилията. Зад лъскавата витрина на богатството се крият постоянни интриги и страшни тайни.


На другия полюс са с Белеви. Бащата автомеханик и майката медицинска сестра са изправени всекидневно пред житейските трудности, свързани с осигуряването на семейния стандарт. Въпреки изпитанията и материалните проблеми Белеви са обединени за всички предизвикателства, които съдбата им поднася.


На пръв поглед обикновена човешка история, сюжетът на „Забранена любов“ много скоро смело навлиза в табута, които обществото упорито премълчава. Драматичните моменти се редуват с комедийни, а като настроение лентата по-скоро прилича на любимите филми от златния период на българското кино. С визията си обаче не отстъпва по нищо на съвременните си западни аналози.


Главен режисьор на филма е Станислав Дончев. В ролите ще видим известни актьори като Диана Любенова, Николай Илиев, Ивайло Герасков, Мария Статулова, Елен Колева. В изпълнението на шеф на фитнес клуб ще се превъплъти атрактивния баскетболен треньор Тити Папазов. 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци