18.05.2009 16:08

Панаир на суетата: Как Пенелопе Крус стана блондинка заради феста в Кан

Видян 2948 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дали има по-категорична брюнетка в съвременното кино от Пенелопе Крус? Ако отговорите на този въпрос с “няма”, значи не сте в час с последните новини от киноиндустрията. Защото Пенелопе се превърна в блондинка заради премиера в Кан. Като един от най-сериозните кандидати за голямата награда на фестивала Златна палма е сочен новият проект на великия испански режисьор Педро Алмодовар, наречен Скъсани прегръдки.


По традиция, главната роля в него е поверена на Пенелопе. Бонус за филма е нейният холивудски триумф с Оскар, присъден само преди два месеца за нейното изпълнение в последния филм на Уди Алън – Вики, Кристина, Барселона.


Именно, за да влезе в образа на своята героиня, Пе беше принудена да си смени боята. В киносредите се говори, че Алмодовар бил бесен, че конкурентът му Уди Алън е извадил толкова много от душата на актрисата и затова я накарал да направи пълна промяна.  Режисьорът лично измислил и наложил имиджа на госпожица Крус и цвета платинено русо. Накарал я също да облече лачена червена минирокля и чорапогащи на рибена кост – все нови за нея неща.


Алмодовар обяснява: “Стига с този имидж а ла София Лорен. Исках да избягам от това клише. Пе има нужда от генерална промяна. Да, предният образ много й пасваше, но се справя феноменално и като блондинка. Колкото повече я гледах с новата боя, толкова повече се убеждавах, че съм взел правилното решение. То не е просто да бъде променена прическата на една актриса. Аз преоткривам тази жена, обръщам я с хастара наопаки, намирам нови и нови личности, които се крият в тази красива звезда”.


Какво Пе мисли по този въпрос? Това ще се разбере на пресконференцията, която ще дадат заедно с Педро Алмодовар пред акредитираните журналисти в Кан тази сутрин. Не е ясно в какво настроение ще бъдат хората от медиите, след като ще трябва преди това да изгледат 2 часа и 9 минути филм в 8.30 часа сутринта. Вероятно обаче интересът ще бъде рекорден.


Понеже Кан не е толкова кино, колкото звезден парад и панаир на суетата, почитателите на светската хроника вече могат да дишат спокойно. 62-ият фестивал на Кроазет не прави изключение от предните издания и от цял свят към него прииждат стотици знаменитости. Новодошлите вчера по официална информация са 57 суперзвезди от различни браншове на шоубизнеса – кино, попмузика, даже спорт.


Сред най-горещите между световноизвестните имена се нареждат, наред с нашата любимка Пенелопе Крус, и други красавици. Папараците се точат на огнената Моника Белучи, на сладката Еванджелин Лили от сериала Изгубени, на френската фаворитка Софи Марсо, на английската роза Кристин Скот Томас, на нестандартната Тилда Суинтън, на изисканата Рейчъл Уайз.


Сред джентълмените, които ще минат по червената пътека, са играещият в скандалния филм Антихристът Уилям Дефо, прототипът на Митко Бербатов – Ерик Кантона, легендата Джони Холидей, пациентът Ралф Файнс, снималият у нас Антъни Делон и много други. 


Лошото за всички тях е, че утре вероятно позите им ще бъдат забравени, понеже Холивуд пуска тежката си артилерия. Напук на всички слухове за раздяла, най-вероятно двойка номер едно в света Брад Пит – Анджелина Джоли ще се появи заедно в целия си блясък на премиерата на новия филм на Куентин Тарантино – Безславни копелета или просто Копелета.


Още по темата – в утрешния брой на 19 минути.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Предстоящата зима е „най-тежкото изпитание“ за Украйна: МАЕ

Предстоящата зима е „най-тежкото изпитание“ за Украйна: МАЕ

Международната агенция по енергетика ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв