Свързани новини

06.11.2019 16:11

Подбиват цената на билетите за концерта на Лили Иванова в НДК

Видян 2469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С 30 лв. по-евтино се котират билетите за софийските концерти на Лили Иванова в сайтове за малки обяви.


 


Този декември примата на родната естрада ще изпрати годината с три поредни концерта в зала 1 на Националния дворец на културата. Това ще се случи на 8, 9 и 10 декември, а цената на пропуските върви между 50 и 180 лв.


 


За последната обявена дата пък е една от малкото обяви във въпросните сайтове. Ако се възползват от нея, двама почитатели на Иванова ще могат да се сдобият с билети за общата сума от 3 стотака, показа проверка на „Монитор“.


 


Те са разположени в Сектор А, или иначе казано – в оркестрината където редовният пропуск се равнява на 180 лв, или общо 360 редовна цена за двама. Въпреки намалената цена, потребителят, публикувал обявата, е закрил с лепенки частта от билетите, на които традиционно се изписват точното място и цената. От кадъра на пропуска все пак се вижда, че става въпрос за концерта на Иванова на 10-и декември и че местата са разположени в Сектор А.


 


По традиция Лили Иванова вече е почти напълно разпродала концерта си на 8 декември, въпреки лекото повишение в цените на пропуските в сравнение с 2018 г, когато за да влезеш на неин концерт е трябвало да броиш от 40 до 150 лв.


 


И тази година интересът към изявите й на територията на столицата е достартъчно голям, за да нареди свои представления в НДК в няколко вечери една след друга. Това е практика за изпълнителката на „Щурче“ от последните три години. Първоначално предвидените концерти в столицата бяха два, но през август екипът на звездата добави още една дата заради нестихващия глад на почитателите й за билети.


 


Междувременно пропуски за 9-и и 10-и декември все още има в мрежата на Eventim, но дори и за тези дати близо половината места в зала 1 на НДК са вече заети.


 


С трите си концерта естрадната прима ще завърши тазгодишното си турне, в рамките на което обиколи градове като Варна, Пловдив, Слънчев бряг, Шумен, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол и Хасково. Гърба на Лили на сцената по време на националната обиколка пазят нейните музиканти - Ангел Дюлгеров (китара, цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас, бас китара), Огнян Енев (пиано, саксофон, тромпет), Орлин Цветанов (цигулка) , Росен Ватев (ударни, перкусии) и вокалното трио "Ла Ти Да".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да