В програмата са подбрани арии, дуети и ансамбли от някои от най-разпознаваемите заглавия от репертоара на Оперетата в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър

Свързани новини

14.12.2022 15:40

Посрещаме Нова година с оперетен бал и канкан

Видян 942 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Духът на виенските балове ще завладее София в последните дни на 2022 г. с Новогодишен оперетен бал при принц Орловски. Организира го Музикалният театър и в него ще прозвучат откъси от световната оперетна класика. Събитието е на 28 декември в първа зала на НДК. Зрителите ще слушат любовни признания, непреходен хумор и красиви костюми от спектакли по музика на Калман, Лехар, Щраус, Гуно, Росини, Шостакович.


В програмата са подбрани арии, дуети и ансамбли от някои от най-разпознаваемите заглавия от репертоара на Оперетата в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър. За Нова година пък ще има премиера  празничния спектакъл Grand Cancan – Великата оперета на 31 декември. Началото е в 17 ч., а както подсказва заглавието главен герой на празненствата ще бъде канканът. В програмата са много от заглавията на световната оперетна класика. Диригент на новогодишния спектакъл е Юли Дамянов, режисьор – Александър Мутафчийски.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.