Свързани новини

10.11.2008 18:31

Провал за Албена и перфектен Стависки в „Ледников период“

Видян 2239 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-ярките двойки в руската шоу-програма „Ледников период” с участието на Албена Денкова се издъни в представянето си в последното издание на надпреварата, за разлика от тази на Максим Стависки, предаде gong.bg. Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне и нейният партньор на леда Тимур Родригез се изръсиха на леда по време на съчетанието си и това се отрази много негативно върху бала, който събра двойката.


Тимур отказа да признае, че вината за грешката е у него, въпреки че не успя да задържи на ръце своята партньорка и двамата рухнаха на леда. Албена се отърва на косъм от тежка контузия, но със сигурност именитата ни фигуристка се е понатъртила при падането.


За сметка на това Максим Стависки, който стана един от любимците на местната публика, заедно с актрисата Татяна Арнтголц, очевидно се е отърсил от напрежението около делото срещу него, което бе върнато за преразглеждане. Двойката на фигуриста, който е подсъдим заради катастрофата, отнела живота на един младеж и пратила друго момиче в кома, дори е сочена за евентуален фаворит за спечелването на шоуто, предавано по Първи канал, в което зрителите решават, кой да остане и кой да си тръгне. След последния си „горещ танц” Максим и партньорката му останаха изключително доволни от представянето си. Журито също не крие симпатии си и почти винаги раздава най-високите оценки за двукратния световен шампион и Татяна Арнтголц, за които местните медии написаха, че тайно са двойка и в любовта.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион