01/02
09.02.2009 16:40

Раздадоха Грамитата със скандал

Видян 1412 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

51-та церемония по раздаването на най-големите и престижни призове в музикалната индустрия Грами вече е в историята. Тази година обаче не наградените са в основата на интереса на медиите, за разлика от миналата, когато Ейми Уайнхаус обра цели пет грамофончета. Този път уж хармоничната двойка Рияна и Крис Браун предизвикаха скандал, тъй като не се явиха, за да изпълнят предварително уговореното си участие по време на гала вечерта. Хитовите изпълнители са се скарали жестоко след предварителното парти на организаторите на спектакъла. В колата си, на път за вкъщи, е избухнала свада между тях, която е приключила с побой над перлата от Барбадос. Крис Браун, от своя страна, се е покрил за цели шест часа, след което се е предал в полицията. Той е бил освободен след гаранция от 50 000 долара.
Друга изненада на вечерта беше дълго пазеното в тайна участие на Уитни Хюстън на коктейла на нейния гуру Клайв Дейвис, където тя изпя няколко песни. Вокалната й форма бе далеч от върха, като повечето критици я описват като задоволителна предвид доскорошното й състояние.
Дженифър Хъдсън направи впечатляваща изява, изпълнявайки песента „You Pulled Me Through“. Така певицата и актриса вече има в актива си най-престижните награди – Оскар и Грами. Втората спечели за Най-добър R&B албум. За най-добро R&B парче се класира Алиша Кийс със „Superwoman“. В този раздел със статуетки се класираха още: Мери Джей Блайдж, Джон Леджънд, Ал Грийн, Ни-Йо. В рапа, очаквано, Лил Уейн победи. Фаворитите на мнозина Колдплей не успяха да вземат максималния брой призове, тъй като сънародникът им – британецът Робърт Плант, удари джакпота с цели три грамофончета. С празни ръце останаха Мадона и Кайли Миноуг.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да се отвори интересна възможност

Днес може да се отвори интересна възможност, като