Камерната сватба бе сред лозята на българска винарна.

Свързани новини

19.08.2024 15:15

Сашо Кадиев се ожени за любимата си Ивелина

Видян 1130 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев се ожени за своята приятелка – манекенката Ивелина Чоева.

Камерната сватба бе сред лозята на българска винарна.

„Тя и той завинаги“ – написа Деси Стоянова, с която Сашо Кадиев водеше „Преди обед“ в продължение на 12 години.

„Много се гордея, че отгледах едно дете, което, колкото и да мислихме за идиот, всъщност е един сериозен мъж, който встъпва в законен брак с красавицата Ивелина Чоева. Доволна съм, приятели. А най-хубавото е, че повече няма да живее у нас. Няма да пита “Майко, какво сготви? Защо е солено?“ – пошегува се Катерина Евро в кратко видео, което Деси Стоянова сподели от сватбата.




„Значи другата сватба, която съм следила така, е на принц Хари! Честито на младоженците! Свекито е топ“ – написа актрисата Евелин Костова в Инстаграм.




Припомняме, че Сашо Кадиев има дъщеричка от връзката си с хореографката Таня Тончева. Малката Катерина, която се роди на 19 март 2015 г., бе шаферка на сватбата.




По време на тържеството илюзионистът Дани Белев, познат на зрителите на bTV от "Фермата" 6, демонстрира своето изкуство.

В разгара на купона Катето Евро се качи на сцената с една от най-известните си реплики от филма „Оркестър без име“: Сега искам да ви изпея една песен за море, любов и още нещо... Специално за Ивето Кадиева.




В края на юли Сашо Кадиев сподели в „Преди обед“ детайли за предстоящата сватба.




„Страшни скандали имаше вкъщи! Тя ме запалаши, че няма да се омъжи за мен!“ – така реагирала чаровната брюнетка, когато Сашо отказал да има сватбен танц. Ивелина обаче държала двамата да имат такъв. Тя искала това да е танго, Сашо обаче казал, че това е пълен абсурд.

Проблеми имало и с първоначалната идея на Сашо Кадиев да прекара ергенското си парти в компанията само на дъщеря си Кати. Той обаче сериозно се разболял – гнойна ангина с абсцес. Приемат го във ВМА, където лежи няколко дни с вливания с антибиотици.




„Приеха си ме по здравна каса, дупчиха ме, никакви връзки не съм имал! Храниха ме с попарка, саламче с извара. Ивчето ми донесе един-два пъти храничка и всичко мина. Здрав съм!“ – разказа Сашо в „Преди обед“.

Първата идея на двамата за дестинация за меден месец била Перу и Аржентина. Ивелина обаче признава, че тези места предполагат доста ходене пеша и пътувания, а и двамата се чувстват твърде изморени за това. Затова избират друго – Филипините. Билетите за там са подарък от майката на Ивелина.




„Островите се намират под Япония, климатът е интересен. Има джунгли, плажове, красиво е. Ще си почиваме, ще се разхождаме и ще опитваме местна храна“.

Ивелина издава, че Сашо е голям чревоугодник. А когато е гладен, настроението му рязко се променя.

„Преди да отидем някъде, аз проверявам ресторантите, защото ако Сашо не е хапнал хубава храна, става като дете, на което му се спи и мрънка. Затова резервирам предварително, за да знам, че е нахранен“ – споделя моделката.


Източник: ladyzone.bg



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева

Ново място

Този понеделник ще откриете ново място, което ще