Свързани новини

18.02.2009 15:18

Семеен скандал в Deep Zone

Видян 1841 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семеен скандал разтърсва Deep Zone Project. Китаристът Jura Tone (Любомир Савов) напоследък неизменно прекарва времето си в компанията на Лейди Би и още четири беквокалистки. Причината за това е песента, с която ще се преставят на тазгодишния финал на Евровизия. Съпругата на Любо Юлия обаче изобщо не била доволна от този факт и откровено ревнувала. Тя заръчала на Дидо от Deep Zone (който е син  на семейството) да следи изкъсо баща си по време на концертите и среднощните партита.
Драмата започнала по време на заснемането на клипа към парчето “Chance To Love You”. По сценарий Лейди Би и Любо имат афера и трябва да демонстрират близост. Като видяла кадрите, Юлия освирепяла. Дидо обаче я уверявал, че баща му не й кръшка.
Междувременно Deep Zone ремиксираха дебютния солов сингъл на айдълката Нора “Its not Right”. Парчето ще звучи в нов, модерене електро микс. То се класира директно за полуфинала на Евровизия, който ще се състои на 21 февруари.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв