Вълнуващият турски сериал „Семейството“, който успя да развълнува силно българските зрители, се завръща по bTV Story с нови епизоди.

Свързани новини

09.07.2024 15:55

Семейството с Къванч Татлъту се завръща с премиерен втори сезон по bTV Story

Видян 4520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вълнуващият турски сериал „Семейството“, който успя да развълнува силно българските зрители, се завръща по bTV Story с нови епизоди. От 9 юли (вторник) в ефира на семейния канал тръгва кулминационният втори сезон на хитовата сага с участието на Къванч Татлъту. Интригуващата поредица, в центъра на която са членовете на влиятелната фамилия Сойкан, ще върви с премиерни епизоди всяка делнична вечер от 21:30 ч., а абонатите на онлайн видео платформата VOYO ще имат възможност да проследят първи обратите във взаимоотношенията между главните герои – Аслан и Девин – 7 дни преди ефир.

Главните роли в „Семейството“ се изпълняват от звездите на турското кино и телевизия Серенай Саръкая и Къванч Татлъту. В поредицата Къванч влиза в ролята на Аслан, който поема сенчестия бизнес на баща си след неговото самоубийство и с всички сили се стреми да го спаси и изсветли. Неочакваната поява на Девин (Серенай Саръкая), обаче, преобръща както неговия, така и живота на близките му завинаги…

Девин тайно започва да подлага на терапия Джихан – по-големия брат на Аслан, за да му помогне да преодолее психологическите си травми от детството. Тайната за сеансите застрашава брачните отношения между Девин и Аслан, особено когато той решава да прехвърли управлението на семейния бизнес на Джихан, за да могат с Девин да започнат нов живот.

В последния епизод от първи сезон Джихан узна, че е осиновен, както и че бащата на Аслан е отговорен за убийството на неговите родители. Решен да получи възмездие, Джихан определя среща на Аслан в имението. Той прострелва Аслан и го обвинява, че е искал да му прехвърли управлението на бизнеса, за да изкупи вината на баща си. Аслан, от своя страна, е категоричен, че единствената му цел е била да създаде свое семейство. Джихан повторно се прицелва в Аслан, когато Девин го прострелва в гръб. Джихан пада на земята до брат си и двамата губят съзнание.

Зрителите на bTV Story предстои да научат дали Еко – дясната ръка на Аслан, и Ямур – сестрата на Девин, ще открият път един към друг. Еко разтрогва годежа им, след като Хюлия – майката на Аслан, разкрива пред родителите му, че тя е била компаньонка.

В новите епизоди на „Семейството“ като озвучаващ актьор на Къванч Татлъту се завръща емблематичният български „глас“ на популярния турски актьор – Виктор Танев. До момента той е озвучил всички роли на Къванч в излъчените в България сериали с негово участие.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева