Свързани новини

19.09.2013 12:49

Скандал: Полицай се гаврил с още топлия труп на Уитни Хюстън

Видян 1364 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бивш ръководител на специално подразделение на американските органи на реда миналата седмица подаде иск срещу сержанта от полицията в Бевърли Хилз Тери Нътъл. Сержантът е обвинен в непристойно поведение в хотелската стая, в която бе открито тялото на покойната певица Уитни Хюстън. Според показанията на бившия ръководител на специалното подразделение на американските органи на реда SWAТ Брайън Уиър, Тери Нътъл е бил заварен да разглежда голото тяло на звездата.


В иска се съобщава, че Уиър и други служители на подразделението са се намирали в стаята на хотела „Бевърли Хилз“, в която бе открита мъртвата Уитни. Тялото на звездата е било покрито със завивка, която специалните части не пипали, за да не се унищожат улики, съобщава „Лос Анджелис Таймс“.



Когато обаче на мястото на инцидента пристигнал сержантът Тери Нътъл, той проявил жив интерес към тялото. „Той падна на колене, махна завивката, приближи се към нея и започна да разглежда срамните й части. Почти докосвайки тялото на Хюстън, той каза, че звездата изглежда доста добре за възрастта си и състоянието си“, разказва Брайън, цитиран от изданието. Нътъл дори си позволил да се пошегува: „По дяволите, тя изглежда все още сгодна“.



Когато Брайън подал иска, реакцията на ръководството на неговото изявление била доста неочаквана: Уиър е бил отстранен от заеманата му длъжност. Освен това, той бил лишен от всичките си привилегии и е бил „всячески преследван“.



По отношение на сержанта Тери Нътъл ръководството обаче няма никакво намерение да предприема каквото и да е.



Уитни Хюстън почина на 11 февруари 2012 година на 48-годишна възраст. Звездата трябваше да пее на концерт в хотела „Бевърли Хилз“. Тялото й бе намерено от неин бодигард. Певицата е лежала във ваната в банята на хотелската си стая.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Ще се опитвате да правите много неща едновременно

Ще се опитвате да правите много неща едновременно и не,