Сръбската трап сензация Voyage ще бъде специален гост на дългоочаквания концерт в Арена София на 1 март 2025 г.
02.09.2024 14:20

Сръбски рапър е първият специален гост на концерта на Криско в Арена София

Видян 640 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

7 месеца преди събитието билетите вече са пред изчерпване

Сръбската трап сензация Voyage ще бъде специален гост на дългоочаквания концерт в Арена София на 1 март 2025 г. Лично Криско обяви участието, което обещава да донесе незабравимо преживяване на феновете, тъй като две от най-големите имена на балканската музикална сцена се събират само за една вечер.

С над 400 милиона стрийма и над 1 милион слушатели в Spotify, Voyage e известен с хитовете си, които превземат класациите и енергичните си изпълнения. Той изрази вълнението си от присъединяването към концерта "СТАРИЯТ КРИСКО": „За мен е чест да бъда част от това невероятно събитие и да споделя сцената с артист, когото винаги съм адмирирал. За първи път ще бъда в София и разбрах, че „Арена София“ ще бъде препълнена!  Нямам търпение най-после да избухнем с феновете в България, от които получавам толкова много съобщения в социалните мрежи“, заяви Voyage.




Концертът се очертава да бъде най-голямото българско музикално събитие на годината. Очаква ни нощ, изпълнена с експлозивни изпълнения, незабравими колаборации и изненади, които ще накарат феновете да говорят месеци наред.

Билетите вече са на изчерпване като остават не повече от 1 500 бройки от ценните хартийки, въпреки че има цели 7 месеца до самото събитие - абсолютен рекорд в историята на музикалните концерти в България. Побързайте да грабнете вашия билет на artkt.eu/sk-sofia или ТУК преди капацитетът на най-голямата зала в България да е напълно изчерпан.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни