Суперзвездата Никос Вертис отново у нас

Свързани новини

31.07.2024 10:07

Суперзвездата Никос Вертис отново у нас

Видян 218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Суперзвездата Никос Вертис пристига за два фантастични концерта в България в следващите месеци – на 24 август в Морската градина (на Пантеона) във Варна под открито небе и в София на 11 октомври в зала “Арена София”, малко преди старт на северноамериканското му турне. Бляскавият презокеански тур ще стартира на 8 ноември от Торонто, Канада и до момента включва 6 грандиозни концерта в рамките на месец. Гръцката звезда ще посети с шоуто си още - Маями, Чикаго, Ню Йорк и Лос Анджелис, за да се завърне в Канада с голям концерт в Монреал. Към обявените досега се очаква да бъдат добавени и нови дати за САЩ, предвид звездния статус на най-известния и обичан гръцки изпълнител по света. 


Харизматичен, очарователен, магнетичен и с уникален глас през последните няколко години Никос Вертис не пропуска възможност да се срещне с хилядите си български фенове, а в предстоящите месеци изпълнителят ще ги зарадва не с един, а с цели два прекрасни концерта (във Варна и в София). Неповторими емоции, настроение, визия, ефекти, най-големите хитове на звездата и безкомпромисно звучене обещават да „пренесат“ всички почитателите на „най-желания ерген в света“, в истински гръцки бузуки бар - както на 24 август във Варна под звездите, така и на 11 октомври в София в зала „Арена София“. И за двата си грандиозни концерта в България, гръцкият изпълнител ще пристигне със своя оркестър от 25-ма музиканти с бузуки, а в сетлиста да бъдат включени песни като „Argisame Kardia Mou“, „Thelo na me nioseis“, „De me skeftesai“, „An Eisai Ena Asteri“ и много други.


Част от тях, по традиция, Вертис ще изсвири сам на китарата си за радост на всички присъстващи. Гръцкият изпълнител винаги е споделял, че много обича България и има добри приятели тук, и обещава да поднесе още по-бляскаво и фантастично, за което ще се говори дълго.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Последният 3-годишен круиз закъснява с 2 месеца

Последният 3-годишен круиз закъснява с 2 месеца

Първо беше тригодишният круиз, който ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 04 август 00:00ч.

Дивергенти 2014 г. ‧ Екшън/Сай-фай

В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Four Майлс Телър Питър

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес

Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес