01/02
16.06.2016 13:07

Тони Стораро е луд по гъркиня

Видян 6487 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Тони Стораро посреща лятото с новия си проект „Луд“. Видеото към песента можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.

  Парчето е динамично и танцувално и носи типичния гръцки полъх, характерен за звездата на Diapason Records. Въпреки че напомня за Гърция, песента е дело на изцяло български екип. Топартистът залага на авторска композиция по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. „Напоследък предпочитам да правя песни, които са написани специално за мен. Щастлив съм, че публиката ги оценява високо и получавам много добри отзиви.“, сподели той. „Надявам се „Луд“ да се хареса на хората и да се наложи като хит.“, каза още Големия Тони.

  Не само звученето на песента обаче има гръцка нишка. Връзка с южната ни съседка има по още една линия, а именно участието във видеото на красавицата с гръцки произход Йоанна Зисаки. Сексапилната хубавица, която украси корицата на най-популярното еротично издание, успя да привлече вниманието на Тони Стораро и да получи покана да участва в лентата „Луд“. Любопитен факт е, че всъщност в клипа двамата нямат нито един общ кадър и се запознават лично чак след приключването на снимачния процес.   Атрактивната блондинка не крие, че за нея участието във видеото на Тони Стораро е сбъдната мечта, тъй като е голяма почитателка на Човека-глас. Ето защо тя нито веднъж не се оплакала, докато заснемали нейните кадри, в които тя прекарала повече от три часа в открито море на силен вятър, облечена само в оскъден бански.
 



   Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси. Голяма част от снимките са заснети на моторната яхта „Нобел“, както и на територията на хотел „Нобел“.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое