Тръгва предисторията на хитовия сериал Dexter

Свързани новини

14.08.2024 09:28

Тръгва предисторията на хитовия сериал Dexter

Видян 169 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


SkyShowtime потвърди, че новият оригинален драматичен сериал Dexter: Original Sin – очакваната с голямо нетърпение предистория на номинирания за Emmy® сериал Dexter – ще бъде представен в платформата. Историята се развива 15 години преди първата среща на зрителите с Декстър в хитовия сериал Dexter на SHOWTIME®. Този нов трилър от 10 епизода ще проследи любимия сериен убиец на Америка по време на... обучението му.


Също така бе обявен и актьорският състав на сериала Dexter: Original Sin (предишно заглавие Dexter: Origins). Патрик Гибсън (Shadow and Bone) ще влезе в главната роля на Декстър Морган, носителят на Golden Globe Крисчън Слейтър (Mr. Robot) ще играе Хари Морган, доведеният баща на Декстър и детектив от отдел „Убийства“. Моли Браун (Senior Year) ще видим в ролята на по-малката сестра на Декстър – Дебра Морган.


Патрик Демпси също ще се присъедини към актьорския състав като редовен участник в сериала и ще играе Аарон Спенсър, капитан на отдел „Убийства“ в Маями, който има десетилетна връзка с Хари Морган (Слейтър). Сара Мишел Гелар се присъединява към актьорския състав като гост-звезда в ролята на Таня Мартин, началник на криминалистите в полицейското управление на Маями Метро и нов шеф на Декстър Морган. Номинираният за награда Emmy Клайд Филипс (Dexter, Nurse Jackie) се завръща като шоурънър и изпълнителен продуцент.


Действието се развива през 1991 г. в Маями и сериалът Dexter: Original Sin проследява Декстър (Гибсън) по пътя на превръщането му от студент в сериен убиец, чиято цел е отмъщение. Когато вече не е в състояние да потиска жаждата си за кръв, Декстър трябва да се научи да овладява мрачната си страна. Следвайки напътствията на баща си, Хари (Слейтър), той приема код, създаден за него, който да му помага да открива и убива хора, които заслужават да бъдат премахнати от обществото, без да попадат в полезрението на правоприлагащите органи. Това начинание обаче се оказва изпълнено с много предизвикателства за младия Декстър, когато започва стаж в криминалния отдел на полицията в Маями. За ролята си в Mr. Robot Крисчън Слейтър бе отличен с наградите Golden Globe и Critics Choice Awards, както и с множество номинации. Сред другите заглавия с негово участие са Dr. Death – за което получава номинация за Critics Choice – Dirty John и Nymphomaniac, както и култовите класики True Romance и Heathers. В момента Слейтър участва в режисьорския дебют Unfrosted на Джери Сайнфелд, както и в The Spiderwick Chronicles. След това му предстои участие в Blink Twice – режисьорският дебют на Зоуи Кравиц.


Най-новият проект, в който участва Гибсън, е телевизионният сериал Shadow and Bone. Други предходни заглавия с негово участие са The OA, Good Girl Jane и Property of the State, за който получава Irish Film and Television Award ® за изгряваща звезда през 2017 г. Сред предходните заглавия, в които участва Браун, са сериалите Evil, Billions и The Marvelous Mrs. Maisel, както и филми, сред които са Senior Year и The Good House. Тя също така ще участва в новия независим филм Mooch. Джеймс Мартинез (Love Victor), Кристина Милиан (Falling Inn Love), Алекс Шимизу (The Blacklist) и Рино Уилсън (Mike & Molly) също ще се присъединят към сериала в ролята на различни служители в полицейското управление в Маями. Мартинез влиза в ролята на Ейнджъл Батиста, обещаващ детектив от отдел „Убийства“, който слуша сърцето си, Милиан е в ролята на Мария Лагуерта, първата жена детектив в отдел „Убийства“ в полицията на Маями, Шимизу влиза в ролята на Винс Масука, анализатор криминолог, който с желание споделя опита си, докато се наслаждава на възможността да командва новия си стажант, Декстър Морган, а Уилсън е в ролята на Боби Уат, дългогодишен партньор и доверено лице на Хари. Премиерата на оригиналния сериал с осем сезона Dexter е през 2006 г. и е с участието на носителя на наградата Golden Globe Майкъл С. Хол в ролята на Декстър Морган – сложна личност и изпълнен с вътрешни конфликти експерт по петната от кръв към полицейското управление на Маями, който вечер слага маската на сериен убиец. Продукцията се превърна в един от най-харесваните сериали, излъчвани по телевизията на САЩ, и спечели множество номинации за наградите Emmy и Golden Globe за най-добър телевизионен драматичен сериал, както и престижната награда Peabody през 2008 г.


Също така сериалът бе избран два пъти за един от 10-те най-добри сериали на AFI. През 2013 г. гилдията на писателите в САЩ включи Dexter в списъка си „101 най-добре написани телевизионни сериали“. Всички предишни сезони на Dexter вече са налични за стрийминг по SkyShowtime. Изпълнителен продуцент на Dexter: Original Sin е Клайд Филипс, а продуценти са Showtime Studios и Counterpart Studios. Сред изпълнителните продуценти са също така и Скот Рейнолдс (Jessica Jones), Майкъл С. Хол (Dexter), Мери Леа Сътън (Resident Evil), Тони Ернандес (Emily In Paris) и Лили Бърнс (Russian Doll). Продуцент на сериала е Робърт Лойд Луис (The Lincoln Lawyer). Изпълнителен продуцент и режисьор е Майкъл Леман (Heathers), който отново обединява сили със Слейтър. За Showtime Studios творческото развитие на сериала е под ръководството на Гари Ливайн и Уроодж Шариф, а супервайзър на продукцията е Тара Пауър. Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи

Днес имате възможност да постигнете невероятни