Странни неща: Трейлърът на Първа сянка подсеща за ужасяващия възход на Хенри Крил

Свързани новини

22.05.2024 15:44

Трейлърът на Странни неща: Първа сянка подсеща за ужасяващия възход на Хенри Крил

Видян 2731 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Netflix дебютира с официален трейлър на „Първата сянка“, който служи като предистория на „Странни неща“. Действието на „The First Shadow“ се развива през 1959 г. в Хокинс, Индиана, и разказва историята на Хенри Крил, новото дете в града, което по-късно се превръща във Векна, злодея, представен в четвърти сезон на „Странни неща“, съобщи variety.

„Аз съм нормален. Това не е реално", казва си отново и отново притесненият Хенри Крил (Луис Маккартни) в трейлъра. „Знам, че си мислиш, че си лош, но можеш да се пребориш с него“, му казва друг глас, докато други казват „Не можеш да избягаш от сянката, Хенри“ и „Ти си сянката“.



Междувременно, "Stranger Things: The First Shadow", пиесата, базирана на хитовата научнофантастична драма на Netflix със същото име, ще удължи излъчването си в лондонския Уест Енд до 2025 г. Преди това представленията бяха насрочени само до 14 декември, но билетите вече са достъпни до 16 февруари.


Въпреки че е необичайно стриймър да пуска рекламни материали за сценична пиеса, която - засега - няма обявена филмова версия, направата на трейлъра говори за голямата инвестиция на Netflix в жизнеспособността на IP като по-голям франчайз, тъй като телевизионният сериал се приближава към петия си и последен сезон. Така например пиесата изглежда ще се появи на Бродуей през 2025 г., а анимационният сериал „Stranger Things“ получи зелена светлина от стриймъра през 2023 г. 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни