Tulsa King 2 със Силвестър Сталоун тръгва от 18 септември

Свързани новини

15.08.2024 11:08

Tulsa King 2 със Силвестър Сталоун тръгва от 18 септември

Видян 233 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


SkyShowtime обяви, че дългоочакваният втори сезон на хитовия оригинален сериал Tulsa King с участието на номинирания за Oscar® Силвестър Сталоун ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от 18 септември. Услугата също така представи за първи път и тийзъра за новия сезон. Изпълнителни продуценти на Tulsa King са номинираният за Oscar® Тейлър Шеридан, номинираният за Oscar® сценарист Терънс Уинтър и носителят на множество награди режисьор Крейг Зиск. До момента сериалът се снима в Оклахома и Атланта.


Продуценти на сериала са MTV Entertainment Studios и 101 Studios. Във втория сезон Дуайт (Сталоун) и неговият екип продължават да укрепват и защитават своята разрастваща се империя в Тълса, но докато се опитват да поемат нещата в свои ръце, те осъзнават, че не са единствените, които искат да получат своя дял. Изправен пред заплахи от страна на гангстери от Канзас Сити и местен бизнесмен с изключително влияние, Дуайт се стреми да опази семейството и екипа си в безопасност, като същевременно не изпуска от погледа си всички свои дела.


Освен това в Ню Йорк го чакат недовършени задачи. Впечатляващият актьорски състав на Tulsa King включва имена като Мартин Стар, Джей Уил, Макс Касела, Винсент Пиаца, Татяна Запардино, Анабела Скиора, Нийл Макдоноу, Франк Грило, Доменик Ломбардоци, Андреа Савидж, Гарет Хедлънд и Дейна Дилейни. Към изпълнителните продуценти на Tulsa King, Тейлър Шеридан, Терънс Уинтър и Крейг Зиск, се присъединяват и Дейвид С. Гласър, Рон Бъркъл, Боб Яри, Дейвид Хъткин, Силвестър Сталоун, Брейдън Афтъргуд и Кийт Кокс. Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution. Tulsa King е част от нарастващата колекция от заглавия на Шеридан, които се предлагат за стрийминг по SkyShowtime: „1883“, „1923“, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, очакваният скоро Landman, вторият сезон на Lioness, който в момента се снима, и всички пет сезона на Yellowstone.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се чувствате, меко казано странно

Днес ще се чувствате, меко казано странно. Нищо чудно