04.12.2008 10:50

Вече и матрьошки с образа на Обама

Видян 2455 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В столицата на Молдова Кишинев се продават матрьошки с лика на Барак Обама. Предлагат се също и матрьошки с образите на Дмитрий Медведев и Силвио Берлускони, предава Асошиейтед прес.


Последното не е новост – още с разпадането на СССР започнаха да се правят матрьошки с образите на бивши и настоящи съветски и руски ръководители, а също и на световни лидери. За пръв път обаче се предлага „тъмнокожа“ матрьошка. Очевидно новоизбраният президент на САЩ има огромна популярност по света. Така например във Франция нарекоха площад на негово име. Малката държава в Карибско море Антигуа и Барбуда пък смята да преименува най-високата точка на острова – връх Боги – на връх Обама. В Кения стигат дори по-далеч – местните власти планират да построят летище край родното село на бащата на първия тъмнокож президент на САЩ – за да може Барак Обама да долита често в родината на загиналия в автомобилна катастрофа свой роднина.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?