Свързани новини

06.01.2009 12:32

Забавяне на шоуто от Куба Live From Buena Vista – The Havana Lounge

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно в 20:00ч на 6-ти февруари в зала 1 на НДК ще стартира шоуто от Куба Live From Buena Vista – The Havana Lounge, вместо първоначално обявения начален час 18.30ч. Изключително натоварената програма и дългият път, който предстои на артистите от спектакъла - от Букурещ до София, налага изместване на началото на шоуто в 20.00ч. От Жокер медиа се извиняват за неудобството и промяната на всички закупили си билет до този момент, а самите артисти обещават да се реваншират многократно на феновете. Шоуто, което пристига за втори път в България, събира на сцената най-добрите певци и музиканти на Куба, участвали в проекта Buena Vista Social Club и формацията Afro Cuban All Stars. Една от звездите на шоуто – 72 годишната Teresa García Caturla, сподели пред организаторите, че новия репертоар на спектакъла включва нейна много любима песен „Друме Негрита”, написана от баща й – един от големите композитори на Куба – Alejandro García Caturla. Омайната солистка, винаги се вълнувала и просълзявала когато я пее, а в София ще чуем песента за първи път. Другият главен герой на спектакъла – 71 годишния Julio Alberto Fernandez пък издаде, че наред с новите песни, няма да липсват и традиционните - Чан Чан, Качита, Стаята на Тула или Гуантанамера. Звездите на шоуто, които вече пета година обикалят света са на мнение, че в цяла Европа българите най-много приличат на кубинците, и за това с усмивка и радост се завръщат тук на 6-ти февруари.


От Жокер медиа и Stella Artois напомнят, че все още се намират билети за Live From Buena Vista-The Havana Lounge в зала 1 на НДК на 6-ти февруари от 20.00ч. Цената им е от 20 до 70 лв., а местата за продажба са в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg, Office1Superstore и Eventim.bg.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог