Свързани новини

01.09.2009 16:53

“Златният Орфей” се завръща

Видян 1566 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Драго Драганов и екип от БНТ подготвят завръщането на популярния поп фестивал “Златният Орфей”. Предстоящият 50-ти рожден ден на националната медия ще бъде празнуван с концерт през ноември в НДК под наслов “Златните песни на Орфея”. Идеята е от следващата година да се възроди конкурса за нова българска песен. Преди време бе обявена анкета по Интернет, за да могат зрителите да изберат 15-те любими песни от песенния форум. Тогава СЛАВА първа писа, че недоброжелатели манипулират вота. Оказа се, че за някои песни се пускат по 200 гласа на ден, а други остават в дъното на класацията. Поп шлагерите вече са избрани. По време на шоуто през есента те ще звучат на живо с бенд под ръководството на Дани Милев.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.