22.12.2008 12:19

13 водещи на цермонията "Спортист на годината"

Видян 1219 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стартира последния етап от подготовката на церемонията „Спортист на годината на България“ 2008. Организаторите от екипа споделиха, че водещите на спектакъла, които се пазят в дълбока тайна от самото начало на работата по тазгодишните спортни награди, ще са тринадесет на брой – двама основни и 11 в специални роли. Кои са те и защо са толкова много ще стане ясно на 22 декември от 20.30 часа, когато е началото на прякото излъчване по БНТ 1 и БНТ Сат.


Декорът, създаден специално за събитието от художничката Ани Фурнаджиева ще е висок над 6 метра. Доминиращите цветове за цялата сцена са червеното и златното. Тяхната хегемония се „нарушава“ планирано само от три стилизирани, бели и светещи арки, под които заслужено ще се награждават спортистите и треньорите.


На сцената в уголемен размер по традиция ще присъства и самия символ на победата – статуетката „Спортист на годината на България”, дело на скулптора Милко Добрев.


На огромен LED екран от последно поколение, с размери 5 на 4 метра, ще се излъчват специално подготвените видео материали за номинираните спортисти и треньори и части от спектакъла на сцената.


Вчера в 16.00 часа в залата на последната репетиция преди събитието се събраха Дани Милев, Мария Илиева, Нора и Любо Киров. Четиримата изпълнители направиха първата си съвместна репетиция заедно с бенда и 4-те музикантки от „Стрингс“. До момента те репетираха усилено, но по отделно, световните хитове, свързани неразривно с различни спортни събития и личности – „One Moment In Time“ на Уитни Хюстън, създадена за Летните Олимпийски Игри през 1988 година; „Let’s Get Loud“ на Дженифър Лопез, изпълнена на откриването на Световното първенство по футбол за жени през 1999 година в Калифорния; „Eye Of The Tiger“ на Сървайвър, написана по молба на Силвестър Сталоун за филма „Роки 3“; „La Copa De La Vida“ на Рики Мартин, официалната песен на Световното първенство по футбол през 1998 година и, разбира се, „We Are The Champions“ на безсмъртните „Куин“ - химна на победите в спорта. За тях бе разработен изцяло нов аранжимент за церемонията за „Спортист на годината на България” 2008. Общо участниците в спектакъла, които ще се качат на сцената са над 100 човека. Ансамбълът на Нешка Робева наброяват общо 42 души и ще изпълнят три композиции, които са специално адаптирани за тази празнична вечер, музикалния бенд, певците, водещите, номинираните спортисти и треньори. От „Лъки кетеринг” започнаха да подготвят участъка пред залата за изискания коктейл за гостите, спортистите от Златната десетка и отличените треньори, който ще започне непосредствено след края на церемонията.


Екипът, който работи по организацията на събитието и на ТВ реализацията на церемонията пък надхвърля 250 души.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец