Арестуваха Усик в Полша

Свързани новини

18.09.2024 14:59

Арестуваха Усик в Полша

Видян 259 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Олександър Усик проговори, след като беше арестуван на летището в Краков, Полша.

Безспорният шампион в тежка категория е бил на път за Великобритания, за да гледа мача Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа, който се провежда в събота. Но когато е бил на летището, боксьорът е бил задържан за разпит. На следващия клип се вижда как му поставят белезници и го водят с властите за разпит.

Не беше ясно защо властите са задържали Усик. Той обаче ще присъства на мача на Джошуа срещу Дюбоа през уикенда, тъй като може да се изправи срещу победителя, при условие че той победи Тайсън Фюри на 21 декември в реванша им. Сега, след като прахът донякъде се е уталожил, Усик проговори.

    "Скъпи приятели, получи се недоразумение. То беше бързо разрешено. Благодаря на всички, които се включиха. Благодаря на украинските дипломати за ефикасната подкрепа. И уважение към полската полиция за това, че изпълнява задълженията си, без да се съобразява с ръст, тегло, статус. Благодаря на Бога за всичко", заяви Усик

Основният фокус на Усик ще бъде да победи Фюри в реванша им. Украинецът спечели първия двубой чрез разделно решение, за да стане безспорен шампион в две теглови категории. Той доминираше над Циганския крал, чийто единствен успех дойде в средните рундове. В деветия рунд той беше на път да нокаутира Фюри, но съдията започна броене.

Отборът на Усик обеща да спре Фюри в реванша, докато Циганския крал е уверен, че може да постигне победа, тъй като смята, че е направил достатъчно, за да спечели първия двубой. Има спекулации, че следващият му двубой може да бъде последният в бокса, тъй като той се закани с потенциално минаване в BKFC.

Междувременно той остави отворена вратата и за трети двубой с Джошуа, ако победи Дюбоа. Популярността на Усик нараства, което го прави все по-голяма комерсиална звезда, което ще му помогне в преговорите. Макар че инцидентът не беше идеален, той накара хората да говорят, като мнението си изрази и украинският президент Володимир Зеленски.



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днес ще гледате много по-ведро на живота

Днес ще гледате много по-ведро на живота, изпълнени с