Свързани новини

07.05.2009 11:25

Арестувана е тенисистката Йелена Докич

Видян 2916 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбската полиция арестува бащата на австралийската тенисистка от сръбски произход Йелена Докич Дамир Докич, предаде БГНЕС. След признанието на Йелена Докич пред австралийските медии, че е била малтретирана от баща си, Дамир Докич заплаши, че ще стреля с минохвъргачка срещу австралийския посланик на Белград Клер Биргин. Сръбският министър на вътрешните работи Ивица Дачич потвръди ареста на Дамир Докич. "Ние сме длъжни да гарантираме сигурността на чуждите дипломати у нас. Няма да коментирам писанията в пресата дали отправените заплахи от едно лице са били истински и той е имал намерение да ги изпълни", каза още Дачич. От сръбската полиция уточниха, че Дамир Докич е посрещнал спокойно полицаи и дори им е показал оръжието си в къщата. Иззети са няколко пистоелти и бомби - всички законно притежавани от бащата на Йелена. "През последните години австралийците ме преследват като диво животно и на това трябва да се сложи край. Някой трябва да носи отговорност. Поради тази причина извиках представител на Австралия и казах, че ще стрелям с минохвъргачка срещу посланика им през шофьорското стъкло. Да видим тогава кой ще може да избяга. Сега очаквам нашата полиция да ме арестува", заяви преди два дни 50-годишният Дамир Докич. "Вижте какви мръсотии пишат за мен. Унищожиха семейството ми, живота ми всичко, но от минохвъргачката няма да могат да избягат, знам какво говоря не съм пиян. Имам цял арсенал. Дори да ми вземат всичко, още на другия ден ще си купя още пет минохвъргачки. Искам посланикът да спре цялата хайка срещу мен и аз ще му се извиня, в противен случай ще го убия. Знам, че Йелена не е казвала, че съм я малтретирал физически. Всичко е измислица и тя ще ги съди”, допълни още разгневеният Докич.
БГНЕС припомня, че австралийската тенисистка от сръбски произход Йелена Докич призна, че е била малтретирана както физически, така и психически от своя баща Дамир, по време на периода, в който той беше неин наставник. 26-годишната бивша ракета №3 в света сподели това в интервю за австралийското списание "Sport&Style". Тя разказа, че е преживяла много кошмарни моменти, които едва ли друга тенисистка е имала някога. Сега, когато е далеч от баща си, Докич приема с истинска радост успехите си на корта. Любимката на австралийските фенове на тениса зарадва почитателите си на Аустрелиън Оупън този сезон, след като участва с покана от организаторите и достигна до 1/4-финалите. Докич сподели в тази връзка, че в началото на века, когато стартира кариерата си, тя никога не е изпитвала щастие от тениса и успехите си, заради отношението на баща й.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион