14.12.2008 17:06

Бъфало огорчи Ню Джърси

Видян 1462 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На ледeния терен в зала ''Prudential Center'' в Нюарк, Ню Джърси Девълс претърпяха горчива загуба от тима на Бъфало Сейбърс с 2:4 (0:1, 2:1, 0:2). За гостите най-добре се представи Томас Ванек, който отбеляза първия и последния гол за Сейбърс. По един добавиха Дрю Стафорд и Дерек Рой. Патрик Елиас и Боби Холик отбелязаха за домакините през втората част. Този мач за ''дяволите'' беше трети поред за 4-ри дни и определено домакините бяха уморени в края на двубоя. С 34 точки от 27 мача Ню Джърси е на 7-мо място в Източната конференция, а Бъфало Сейбърс имат 33 точки от 30 мача и са 8-ми в същото подреждане.
В друга среща от НХЛ хокеистите на Отава Сенатърс победиха Тампа Бей Лайтнингс с 2:0. Мартин Гербер се завърна на вратата на домакините и отрази уникалните 24 шайби за победата над ''светкавиците''. Александър Пикар и Даниел Алфредсън отбелязаха головете за домакините. Гостите имат само 2 победи и 8 загуби след като треньорът Бари Мелроуз беше уволнен и помощникът Рик Точет зае мястото му.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец