16.12.2008 11:32

Бърни Екълстоун се зарече да спаси брака си

Видян 1603 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бърни Екълстоун заяви пред медиите, че ще направи всичко възможно, за да спаси брака си. Неговата по-млада съпруга Славица потвърди в края на ноември развода им, но богатият британец отрече, че ще има такова нещо. Първият човек на Формула 1 заяви, че „няма да даде така лесно развод” на съпругата си, от която има две деца 24-годишната Тамара и 19-годишната Петра. „Славица замина с приятел в Индия, но когато се върне ще си поговорим за някои неща”, заяви Бърни в лондонския бутик "Moussaieff", където голямата му дъщеря бе представена като новото лице на известната марка. Дали истинската любов или страхът, че може да загуби огромното си богатство са причината Бърни да е толкова убеден, че иска да задържи съпругата си, знае само шефът на Формула 1. Славица вече е напуснала дома им в британската столица и е ангажирала адвокат за бракоразводното дело. 78-годишният Бърни е изправен пред тежки проблеми, защото цялото имущество, което се оценява на 3.6 млрд. долара се води именно на Славица Екълстоун.


БГНЕС припомня, че Славица е 28 години по-млада и 29 сантиметра по-висока от собственика на Формула 1. Тя е родена в Босна и Херцеговина /хърватка, бел.ред./ и през 70-те години на миналия век работи като манекенка за най-големите световни дизайнери. Двамата се запознават по време на състезанието от Формула 1 през 1982 година в Италия. Женят се през 1984 година. Според британската преса Славица се изнесла от дома, докато Бърни е бил на Гран при на Бразилия. Близки разказват, че хърватката не е издържала от факта, че Бърни мисли само за работа. Самият Екълстоун миналият месец каза, че тя се е преместила в друго жилище "поради строителни работи в дома и че не знае дали тя иска развод". Ако все пак се стигне до развод, това ще бъде едно от най-скандалните дела в историята на страната. Собственикът на Формула 1 преписа цялото богатство на Славица, за да избегне огромните данъци във Великобритания. Всички права за Формула 1 се държат от компанията Слец, която пък се ръководи еднолично от Славица Екълстоун. Белокосият англичанин, натрупал милиарди паунди лично състояние, изповядва принципа, че богатство се печели с разум, а не с пилеене.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.