20.11.2008 17:56

Бербо аут за 3 седмици

Видян 1577 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на българския национален отбор и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов има разкъсан мускул на бедрото и най-вероятно ще е аут от терена за 3 седмици.


Капитанът на лъвовете изигра едва 1/3 от целия мач срещу Сърбия в Белград (6-1), но не направи нищо смислено и бе сменен заради лека контузия. Междувременно личният му мениджър Емил Данчев заплаши, че нападателят на Манчестър Юнайтед може да напусне националния отбор, ако медиите продължават да го унижават с коментарите си.


Въпреки разгромната загубата и трагичната за пореден път игра, селекционерът Пламен Марков не даде и най-малкия намек за оставка. "Толкова е футболният потенциал на България в момента", каза спокойно настевникът на Бербо и компания. Тази загуба с 1:6 от Сърбия е най-голямата от октомври 2001 година, когато националният отбор потъна с 0:6 от Чехия в световна квалификация в Прага, а тогава на кормилото бе друг кадър от школата на ЦСКА-Стойчо Младенов.



Филм за любителите на мистерии предлага БНТ 1
За любителите на мистерии БНТ 1 излъчва от 21.50 ч. тази вечер веднага след Панорама английския филм „Сянката на севера“ (2007). Втора част от трилогията „Тайните на Сали Локхарт” mо едноименния роман на Филип Пулман.
Колкото повече се приближава до истината, толкова по-голяма е опасността.
Единственият предвидим резултат е: ако оцелее, животът й вече няма да бъде същия....
Режисьор Джон Аликзандър, в ролите: Били Пайпър, Джей Джей Фийлд, Джулиан Ринд-Тът, Джон Стансинг, Линдзи Маршал, Дона Крол, Мат Смит и др.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гръцкото правителство разреши на все ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес обръщайте внимание на малките детайли

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес обръщайте внимание на малките детайли, защото те