Свързани новини

26.02.2014 14:45

Часът на истината: Само Лудогорец

Видян 1252 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес от 20:00 ч. българският евробоец Лудогорец излиза в срещата реванш от елиминационния кръг на турнира Лига Европа срещу италианския Лацио. Първата среща в Рим завърши 0:1 в полза на българския шампион и днес трибуните на националния стадион Васил Левски ще кънтят само за победа. Очакванията към разградчани са огромни, но за това са виновни само те и страхотното им представяне до  момента.


За рефер на мача бе избран топ съдията Олегариу Бенкеренса (Португалия), който се котира като един от най-добрите арбитри на УЕФА.  


Мачът между орлите от Разград и орлите от Рим ще се играе пред пълни трибуни. Само за ден бяха изкупени над 15 000 билета и по всичко личи, че Лудогорец ще счупи рекорда от двубоя с Базел, на който присъстваха повече от 18 хиляди зрители. По този начин тимът на Кирил Домусчиев ще влезе в историята като първия провинциален отбор, който успява да направи подобно нещо.


Ако Лудогорци елиминират Лацио, в следващия кръг ще се изправят срещу победителя от двойката Динамо (Киев) – Валенсия. Първата среща завърши с 0:2 в полза на испанския тим. Мачовете от 1/8-финалите са на 13 и 20 март. Крайният успех срещу италианския тим пък ще внесе в касата на българите 350 000 евро. До момента разградчани са спечелили твърдо 4,8 милиона евро.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.