24.07.2009 09:34

Черно Море успя да доведе ПСВ Айндховен в България

Видян 2060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Черно Море победи молдовския Искра-Стал като гост с 3:0 и се класира за третия предварителен кръг на Лига Европа, където ще срещне холандския гранд ПСВ Айндховен.


Отново в отбора на "моряците" блестеше Александър Александров - Алекс, който беше замесен и в трите попадения на варненския тим, предаде БГНЕС. В 25-та минута плеймейкърът центрира от корнер, топката попадна в Георги Илиев, но неговият удар рикошира и за Мирослав Манолов не остана нищо друго освен да реализира с глава при добавката за 0:1. В 54-та минута мощен изстрел на Александров бе спасен от стража на Искра Гайдукевич, но след като той не успя да улови кълбото, то попадна в Манолов, който вкара от въздуха в празната врата за 0:2. Класическата победа на Черно Море оформи Даниел Георгиев, който се разписа във вратата на домакините в 60-та минута. Нападателят бе оставен сам на голлинията на Искра-Стал и оползотвори хубава комбинацията между Алекс и другия герой в мача Манолов. В крайна сметка Черно Море победи на реванша с 3:0, отстрани Искра-Стал с общия резултат 4:0 от двете срещи и си заслужи правото да премери сили с "филипсите".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион