Членът на управата на втородивизионния Пирин Благоевград Петър Байкушев заяви, че на клуба не се полагат пари от трансфера на Димитър Бербатов от Тотнъм в Манчестър Юнайтед, предаде рапортер на агенция БГНЕС.
06.10.2008 16:46

Футбол: Байкушев: Сега няма да вземем пари от Бербатов, а предишните са в Калъмбов

Видян 2405 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Членът на управата на втородивизионния Пирин Благоевград Петър Байкушев заяви, че на клуба не се полагат пари от трансфера на Димитър Бербатов от Тотнъм в Манчестър Юнайтед, предаде рапортер на агенция БГНЕС.
„Според наредбите на английската федерация, такива пари не ни се полагат. Бяхме гости на дебюта на Бербатов срещу Ливърпул, а след това ни показаха и цялата база на Манчестър Юнайтед. От тази среща обаче няма как Пирин да има някакви дивиденти, защото сме много далеч от едни такива взаимоотношения”, коментира Байкушев. „Отлично се знае, че предишните пари за трансфер на нападателя са в Методи Калъмбов, срещу когото се води следствие. Парите не са постъпили в клуба”, допълни Байкушев. Благоевградчани организират тази сряда юбилеен мач по случай 35 години от влизането на отбора в „А” група. „Това е много специален юбилей. Има един Пирин, който чества 35 години влизане в „А” група, ако някой друг Пирин трябваше да чества нещо, то това щяха да са 3 години. Другият Пирин е Македонска слава. Нашият Пирин беше изваден от „А” във „В” група.”, заяви още Байкушев. Димитър Бербатов е поканен като специален гост на мача срещу ЦСКА в сряда на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. „Той е поканен заедно с баща си. Дано Пламен Марков прояви разбиране и пусне Митко поне за няколко часа да присъства”, заяви Байкушев. Той разкри, че целите на отбора този сезон е влизане в „А” група, като допълни, че има готов отбор, който да се представи в елита./БГНЕС



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог