След вълнуващите футболни сблъсъци в групите идва ред на елиминационната фаза на УЕФА ЕВРО 2024.

Свързани новини

28.06.2024 13:15

Горещ футболен уикенд в ефира на БНТ с мачовете Германия - Дания и Англия - Словакия

Видян 1623 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След вълнуващите футболни сблъсъци в групите идва ред на елиминационната фаза на УЕФА ЕВРО 2024. В събота, 29 юни, от 22:00 ч. по БНТ 1 и БНТ 3 гледайте мача Германия - Дания. В неделя, 30 юни, не пропускайте двубоя между отборите на Англия и Словакия от 19:00 ч. по БНТ 1 и БНТ 3. Специалното студио „Трето полувреме“ с водещ Радостин Любомиров започва час преди началния съдийски сигнал на двете срещи и, както винаги, ще събере едни от най-известните български футболисти и треньори за експертни футболни анализи в ефира на БНТ.

Атмосферата и емоциите около и на стадионите в Дортмунд и Гелзенкирхен през целия уикенд ще предава Десислава Францова. Преки включвания ще има и с един от постоянните анализатори в студиaта на БНТ Благой Георгиев. Коментатор на двубоя Германия - Дания е Стефан Георгиев, а мача Англия - Словакия ще коментира Илиян Енев.

По традиция Българската национална телевизия предоставя на почитателите на футбола богата студийна програма и детайлно отразяване на европейското първенство в Германия. Всички общо 51 срещи от УЕФА ЕВРО 2024 се излъчват онлайн на сайта BNTNEWS.BG/SPORT и в обновеното мобилно приложение BNT NEWS.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.