Свързани новини

14.11.2011 14:00

Искат Берлускони за президент на ФК Милан

Видян 1605 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тифозите на Милан са обнадеждени, че след като подаде оставка като премиер на Италия, Силвио Берлускони ще е отново президент на клуба и ще успее да върне славните дни на росонерите, пише Марица. Малко преди да отстъпи от длъжността си на министър-председател Берлускони заяви в интервю, че може да се върне отново като президент на Милан, позиция, която сдаде след като пое властта в Италия през 2008 година. След като обяви официално оставката си, основният коментар на запалянковците беше „Най-сетне!", като след това допълненията обикновено се въртят около Берлускони остави Италия, за да дойде и да помогне на Милан, преди да го оковат в белезници. Феновете на Милан искат големи имена в състава, за да се върнат добрите стари дни на клуба, когато политикът и медиен магнат беше президент и Милан диктуваше модата в световния футбол.


Един от любимците на Берлускони - Филипо Индзаги не получава много възможности за изява с екипа на Милан. Той дебютира за сезона едва преди седмица, като влезе за 10 минути срещу Катания. 38-годишният нападател помоли треньора Масимилиано Алегри да играе за юношеския тим срещу Верона, вместо да тренира с първия тим.


За Индзаги не е важно дали играе срещу Реал Мадрид или за юношите. Супер Пипо не е играл пълен мач почти година. Но срещу Верона го направи. Той не вкара гол за победата 2:0, но изработи нарушението, от което резултата стана 2:0.


Пипо тича и се бори с желанието на момче. Между него и най-младия играч на отбора - Тамаш имаше 22 години разлика. Но желанието на двамата беше еднакво.


Много съм доволен, че можех да го използвам. Така момчетата разбраха каква е най-правилната нагласа да играеш футбол. Възрастта не означава нищо, когато имаш подобен дух. Искам момчетата да го взимат за пример, заяви треньора на младежкия тим Алдо Долчети.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни