Свързани новини

08.10.2019 12:40

Ивет: Цената е висока, но имам още да дам

Видян 1981 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След третия си финал на световно първенство, седмото място на 200 метра в Доха и месеци преди най-важното събитие в живота на всеки спортист - Олимпийските игри, Ивет Лалова не се чувства изморена, а сигурна, че има какво още да покаже на света.
 

"Няма да лъжа - цената е висока. Всички знаят, че, за да се постигне нещо качествено, не само в спорта, цената е винаги висока. Жертвите винаги са големи. Винаги трябва да се избере най-добрият път. Никога не правя едно и също нещо всяка година."


 


"Винаги търся начини нещата да стават все по-добре. Сили ми дава усещането, че знам, че имам още в себе си. Не съм изморена, не искам да приключвам със спорта, чувствам се по-добре от всякога, "узрях" и като жена, и като спортист и това ми помага изключително много на пистата", коментира Лалова в предаването "Тази сутрин".


 


На 35 години българката продължава да е в елита на световния спринт. Доказа го и с влизането си във финала на световното първенство в Доха и седмото място в света в жестока конкуренция.


 


"Звучи доста гръмко "исторически". За мен е много голям личен успех, тъй като имам три финала на олимпийски игри, сега имам и три на световно първенство. Може би в "последната права" за мен е нещо огромно да постигна още един финал, защото вече разбивам някакви предразсъдъци и наистина се радвам, че нещата се променят, защото целта на моите финали и участия се променя."


 


"Работя целогодишно, за да бъда сред най-бързите жени на света, защото това е нещо непостоянно, което трябва всяка година наново да се доказва. Изключително трудно е. Когато се съберат няколко години подред с такова присъствие в световния спринт, означава нещо голямо за нашия спорт изобщо. Щастлива съм, че мога да го правя", споделя Лалова.


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог