Свързани новини

27.02.2009 16:43

Йордан Николов подписва договор с Марица

Видян 1596 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новопривлеченият на проби в Марица бивш футболист на Нафтекс Йордан Николов е одобрен за трансфер в клуба, съобщи сайтът на тима, цитиран от агенция БГНЕС.


Старши - треньорът Манол Георгиев останал доволен от показаното от 21-годишния бургаски халф по време на изпитателния му срок. На новака вече му е предложен дългосрочен договор. Йордан Николов ще подпише контракт с маричани най-вероятно за срок от 2,5 години. Той започна като титуляр в контролата срещу Ботев и остана на терена през по-голямата част от мача. Николов остави много добри впечатления с представянето си, въпреки че доскоро тренираше на облекчен режим заради травма. Той се контузи в контролния мач на маричани срещу ФК Стамболово. Младият вътрешен халф получи сериозно мускулно разтежение в бедрото и след направен обстоен медицински преглед травматолозите му назначиха пълна 10-дневна почивка. Заради контузията Николов остана в Пловдив да се възстановява по специална програма, изготвена му от лекаря на "жълто-сините" д-р Здравко Тарълов-младши и старши треньора Манол Георгиев, и така пропусна голяма част от зимния лагер на маричани в Баня. Сега обаче травмата вече е напълно забравена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак