11.01.2016 16:34

Кралев връчи почетен плакет на Радослав Янков

Видян 1241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни плакети на сноубордиста Радослав Янков и на неговия треньор Георги Атанасов за постигнатите победи в стартовете от Световната купа, пожела успех в оставащите 4 състезания и изрази увереност, че Янков ще успее да запази лидерската си позиция в генералното класиране до края на сезона.


„Сноубордът е един от зимните спортове, който носи най-много радост на България. Надяваме се с общите усилия на Българската федерация по ски, на Радослав и на Сани Жекова да работим така, че успехите да продължат”, посочи министърът.


Кралев също заяви, че Министерството на младежта и спорта подкрепя проекта за изграждането на професионален полигон за сноуборд на Банско.


„Има заявено инвестиционно намерение от страна на Юлен, на Българската федерация по ски и на г-н Виктор Жеков да изградят професионален полигон за сноуборд в Банско. Ние категорично подкрепяме този проект и ще окажем пълно съдействие за реализирането му. Знаете, че в Пампорово, Боровец и Осогово има и други съоръжения, на които се провеждат занимания по сноуборд. Те обаче са само за дисциплината слоупстайл, а този полигон ще даде възможност за провеждане на тренировки и състезания във всички дисциплини на сноуборда“, заяви още министър Кралев.


Самият Радослав Янков също сподели, че е амбициран в оставащите четири старта до края на сезона да запази лидерството си в купата.


„Конкуренцията ми вече гледа различно на мен, защото доказах, че имам място в световния елит“, коментира пред Гонг сноубордистът.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на