14.10.2008 10:35

Курани се извини за бягството си

Видян 1411 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалният нападател на германският национален отбор по футбол Кевин Курани даде вчера пресконференция, на която се извини за самоволното си напускане на лагера на Бундестима. Нападателят се разкая за действията си и помоли за прошка националния селекционер Йоахим Льов.


Както е известно бразилецът с германски паспорт извъртя номер на всички в националния отбор на мача с Русия, когато след края на първото полувреме напусна трибуната зад резервната скамейка на Германия под предлог, че на отсрещната трибуна го чакат негови приятели. След своенравието на Корани, той бе в неизвестност няколко часа и дори негови приятели му прибраха нещата от хотела на Бундестима. След изцепката селекционерът Льов заяви, че Курани повече няма да играе за Германия. „Направих грешка, като просто си тръгнах. Въпреки това стоя зад решението си. Щом така съм решил, така съм направил. Никога не съм имал проблем в цялата си кариера. Боли ме много за отбора, че ги оставих така. Мисля, че този отбор ще постигне много. През последните седмици преживях много трудности. Бях освиркан от собствения стадион. Ситуацията ми в клубния и националния тим беше тежка. Националният треньор прие моето извинение. Селекционерът много добре знае каква е ситуацията, защо реагирах така и проявява разбиране. Винаги съм се държал коректно, но през последните три години ми се събра много. Голямата ми мечта да играя на световно първенство през 2006 година не се сбъдна. Сега се надявам нещата бързо да се оправят“, посочи на вчерашната пресконференция Курани.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 14 юли 21:00ч.

Странният случай с Бенджамин Бътън

Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Брад Пит Бенджамин Бътън Кейт Бланшет Daisy Тараджи Хенсън Куини

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ceгa eмoциитe ви ca бaлaнcиpaни

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ceгa eмoциитe ви ca бaлaнcиpaни, възпpиeмaтe вcичĸo, ĸoeтo ce cлyчвa