Свързани новини

29.01.2009 12:55

Левски се мести в центъра на София

Видян 1934 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на българския гранд Левски адвокат Тодор Батков ще инвестира 30 млн. евро в тоталното преустройство на спортния комплекс ''Раковски''. Мустакатият шеф разкри, че има намерение на територията на стария стадион да бъде изграден нов ултрамодерен, както и две спортни зали плюс тенис комплекс, отговарящи на най-високите световни стандарти.


До месец сините щели да вземат на концесия за 30 години апетитното място, което се намирало в централната част на София. Желанието на синия шеф е новият стадион да прилича на австрийски "Арнолд Шварценегер" в Грац, където през есента на 2003 г. сините гостуваха на местния Щурм. Финансирането на проекта щяло да стане основно с кредити от банки. Имало и интерес от страна на британски инвеститори от Лондон, които щели да вложат 5 млн. паунда в Левски веднага щом бъде уреден въпросът с концесията на стадион "Раковски", научи 19`.


Междувременно стана ясно, че нашумялата бизнесдама Ирена Кръстева и ''Корпоративна търговска банка'' са изявили желание да закупят акциите на Левски, съобщи sportal.bg. Групата, която е собственик на 5 вестника и 2 телевизии отправила официална оферта към ръководството на сините. Въпреки това обаче Тодор Батков е отклонил офертата на Кръстева, която предложила 8 млн. евро, за да сложи ръка на сините. Както е известно бившата шефка на тото бе на крачка да закупи пловдивския Ботев, но сделката пропадна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със