Свързани новини

15.09.2014 10:49

Любо Ганев: Няма никаква мотивация, броим годината за нулева

Видян 1571 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След провала на Световното първенство по волейбол вицепрезидентът на Федерацията Любомир Ганев призна, че на националите им липсва мотивация.


„Наистина виждате, че няма почти никаква мотивация за игра, нищо не се получава, не ни върви, не смеем да рискуваме, дори когато имаме пълно основание да го правим. Надявам се, колкото се може по-бързо, да свършва тази година и да мислим догодина за Световната лига, за европейско първенство и всички състезания, които ни очакват“, заяви Ганев пред TV7.


Според него тази година трябва да я броим за нулева. „Много държави са имали нулева година. Полша – миналата, Италия – тази. Има и други страни. Наистина, случва се. Годината тръгва и се появяват и малшанс, и травми или пък неправилно изиграване на някои важни топки в мачовете“, завърши Ганев.


Селекционерът на отбора Пламен Константинов също изрази разочарование от своите играчи. „Разочарован съм от моя отбор. Отборът ми не показва нивото, което би трябвало да показва. Това наистина ме притеснява“, коментира  Константинов.


Припомняме, че България стигна до втория етап на първенството, но съкрушителни загуби от Канада, Русия, Бразилия и Куба оставиха Андрей Жеков и компания без никакви шансове за класиране в Топ 6.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.