Свързани новини

30.06.2009 12:25

Любо Пенев: Резултатът от проверката не е важен

Видян 1104 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев определи като маловажен резултата от отминалата проверка срещу Жилина, която армейците загубиха с 1:3, съобщава БГНЕС.


"Това бе мач, който е част от подготовката и ние го бяхме предвидили да е по това време. За нас бе като тренировка, но с мачов ритъм. Видяхте, разделих двата отбора на две. Едните момчета играха през първото полувреме, другите през второто. Получи се съвсем нормален мач. За рeзултата няма смисъл да говорим, той не е важен. С колегите ми търсим съвсем друг тип резултати. Те се изразяват в кондиционна и физическа подготовка. Направихме и добри неща срещу Жилина, но имаше и много брак в действията ни". Относно твърдата и на моменти груба игра на Жилина, Любослав Пенев сподели: "Трябва да играем твърд футбол. В единоборствата трябва да се хвърляме здраво, защото в Европа се играе така. Не трябва да отстъпваме в никакъв случай, когато загубим топката трябва да се стараем веднага да си върнем притежанието. Агресивно в този стил и дух ще изиграем всички останали проверки, за да премине една важна част от нашата подготовка”. Впечатленията на Любо Пенев от новите футболисти, които са на проби, са следните: "Рано е да се изразяват впечатления. Има една добра група. Само за няколко дни няма как да имам конкретно мнение. Ако тримата испанци не ни харесат, ще прибегнем към услугите на други хора”. Положението с многото контузени основни футболисти бе последното в коментарите на наставника на ЦСКА: "Наистина много от нашите основни играчи лекуват контузии, но всичко върви по план. Те се възстановяват засега много добре и скоро очаквам да ги видим в действие. Владимир Манчев замина за Щутгарт на контролни прегледи и се надявам най-много до ден да имаме информация за неговото състояние”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес имате нужда от помощ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към