Свързани новини

25.07.2013 17:15

Лудогорец смачка Слован и продължава в Шампионската лига

Видян 1162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лудогорец надигра и победи Слован Братислава с 3:0 и продължава в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Това е първа, историческа победа за разградчани в най-силния европейски клубен турнир, след като миналия сезон се раздели с него след хикс и загуба. Орлите нагледно демонстрираха на всички български отбори как трябва да играят в турнирите.


Първенецът на България водеше с 2:0 на почивката на реванша със Слован, с което неутрализира загубата с 1:2 от гостуването си в първата среща, а след това подпечата успеха с трето попадение, след като направи и куп пропуски и удари две греди. Сега Лудогорец чака победителя от двубоя Партизан-Ширак за влизане в плейофите.


Срещата със Слован бе дебют за новия треньор на Лудогорец Стойчо Стоев, който замени на поста Ивайло Петев. Той, заедно с Георги Дерменджиев, направи две промени в стартовия състав от първата среща в Братислава, като в игра се появиха Роман Безяк и Марселиньо.


Лудогорец изигра един отличен мач, от първата до последната минута този път, като направи невероятен брой пропуски пред вратата на гостите, и можеха да накажат много по-лошо съперника си. Родните шампиони стартираха устремно, и след като поведоха с 2:0, за кратко се прибраха, но през второто полувреме отново търсеха повече попадения и стигнаха до тях.


Трите гола бяха напълно достатъчни на Лудогорец, за да стигнат не само до първата си победа в Шампионската лига в своята история, но и да го направи повече от убедително. Следващите мачове на Лудогорец в Шампионската лига ще бъдат на 31 юли и 7 август.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес трудно владеете емоциите си и имате склонност да действате необмислено

Днес трудно владеете емоциите си и имате склонност да