Марсело помаха за довиждане на феновете на Реал Мадрид след успеха в Шампионската лига (Снимка: Alvaro Medranda/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Свързани новини

08.06.2022 10:50

Марсело ще получи специално изпращане от Реал Мадрид, но клубът пренебрегна Гарет Бейл

Видян 2734 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Реал Мадрид има намерение да направи специално изпращане на напускащия капитан на клуба Марсело, но няма да направи подобно предложение на Гарет Бейл, който напуска след изтичането на договора си през юни.



В края на май "Лос бланкос" победиха Ливърпул на финала на Шампионската лига и така сложиха край на един незабравим сезон за отбора на Карло Анчелоти. Успехът дойде в рамките на един месец, след като Реал Мадрид си осигури 35-ата титла в Ла Лига, а до края на първенството оставаха четири кръга.




Марсело се сбогува с клуба, след като бе потвърдено, че ще напусне това лято след изтичането на договора му. Бразилският ветеран изкара 16 години на "Сантяго Бернабеу" и макар да се очаква да се завърне в родната си Бразилия, все още не е потвърден бъдещ трансфер. Знае се, че турските гиганти Фенербахче, чийто треньор в момента е Хорхе Хесус, и Марсилия също се интересуват от трансфер.


 


 


Блестящата кариера на Марсело в испанската столица му донесе 25 трофея - повече от всеки друг играч в историята на клуба, след като той подобри предишния рекорд на клубната легенда Пако Генто, който спечели 23 трофея с "Лос Бланкос". Марсело не само счупи рекорда, но и



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Трябва да сте добре организирани

Трябва да сте добре организирани, за да приключите още