Свързани новини

09.10.2019 14:30

Меси: Бях на косъм да напусна Барселона

Видян 1278 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на Барселона Лионел Меси е бил готов да напусне Испания. Аржентинецът заяви, че е усетил лошо отношение по време на разследването за данъчни злоупотреби.


Той беше осъден на 21 месеца затвор през 2017 г за укриване на данъци. За да избегне влизането зад решетките Меси плати над € 6 млн.  По думите му тогава е преживял тежки моменти.


"Честно, по това време ми се въртеше в главата да си тръгна. Не заради Барса, а от желание да напусна Испания. Чувствах, че отношението към мен е много лошо, и не исках да оставам тук. Имах отворени врати от много страни, но нямаше официално предложение, защото всички знаеха, че искам да остана", каза Меси пред RAC1.


Аржентинецът, който е израснал в Испания, заяви, че вероятно ще приключи кариерата си в Барселона. "Най-вече заради чувствата си към клуба, а след това и заради семейството, защото сме добре тук. За да не се нарушават приятелствата на децата. Не искам това да се случва. Аз го преживях и не искам те да минат през същото. Мислим, че можем да останем да живеем тук и след края на кариерата ми."


Меси каза, че заради семейството си би се отказал от мечтата си да играе в аржентинския Нюелс олд бойс. "Винаги съм мечтал да играя там, да усетя аржентинския футбол, който е много различен от всяко друго място по света. Но трябва да мисля повече за семейството си, отколкото за собствените си желания", посочи той.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни