17.11.2018 08:11

Националите: Изиграхме най-добрия си мач

Видян 1552 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистите от националния ни отбор изразиха мнение след равенството 1:1 с Кипър, че това е бил най-добрият мач на България в последните години. След спечелената точка нашите продължават да делят първото място в 3-та група на 3-та дивизия в турнира Лига на Нациите с отбора на Норвегия.


Ивелин Попов: "Бяхме доста афектирани след края на мача. От доста години това беше един от най-добрите ни мачове, с толкова положения, с такова отношение от всички и на терена, и на скамейката. Видя се, че този отбор има възможности. Показахме желание и хъс, но трябва да добавим още някои неща. Срещу Словения всичко може да се случи. Ако Кипър се защитава срещу Норвегия така, както срещу нас, всичко е възможно".


   


Стархил Попов: "Играхме добре. Не си спомням друг мач, в който да сме имали толкова положения. Имаше поне още една чиста дузпа. Може би ако я беше свирил по-рано, резултатът щеше да бъде друг. Два пъти топката се разхождаше по голлинията. В останалите мачове взети заедно нямахме толкова положения. Липса на шанс, не мога да кажа, че с нещо сме били зле. В момента разочарованието е по-голямо, защото заслужавахме да победим. Дай Боже да сме си запазили головете за мача със Словения в понеделник. Норвегия ни води с един гол, така че ще ни трябва".  


Николай Димитров: "С оглед на играта, поне отвътре, смятам, че това беше един от добрите мачове на нашия отбор. Трябваше да вкараме повече от тях, но има и такива срещи, топката не влиза. А и техният вратар извади доста положения".


Георги Костадинов: "Доста тежък мач. Не започвахме по най-добрия начин, но след това контролирахме играта изцяло, създадохме доста положения и сме много разочаровани, че не спечелихме мача. След 25-ата минута играхме много силно, но за жалост този път късметът не беше с нас. Сигурен съм, че този отбор го чака едно светло бъдеще".


Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей