10.09.2008 11:39

Националите празнували цяла нощ равния с Черна гора

Видян 1110 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистите от националния отбор на България са празнували цяла нощ равния мач с Черна гора, съобщи вчера черногорският вестник „Вести“.


Лъвовете отпразнували щастливото реми с обиколка из месните барове.


В злополучния за нас мач Благой Георгиев изравни за 2:2 в 92-ата минута на даденото от съдията продължение с прецизен удар от пряк свободен удар. Вестникът съобщава, че цяла нощ в неделя срещу понеделник Бербатов и компания обикаляли нощните заведения в Подгорица. „Усмивките не слизаха от лицата на българите, които толкова щастливо измъкнаха точката“, допълва изданието. По-нататък в публикацията колегите от Черна гора са направили сравнение между начина, по който двата тима са приели равенството в мача. Вестникът цитира защитника на домакините Йован Танасиевич. „Не сме спали цяла нощ. Малко бяха тези, който можеха да спят“, разказва бранителят. В същото време от статията стана ясно, че капитанът на домакините Мирко Вучинич от яд за загубените точки е вдигнал сериозен скандал на неговия съотборник Игор Бурзанович. Причина за свадата е слабата игра, според Вучинич, на Бурзанович в последните инфарктни десет минути от мача. Вестникът допълва, че двамата са провели кратък разговор, в който са изгладили противоречията по между си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби