Свързани новини

03.11.2014 10:28

Нов скандал избухна на мач от А група

Видян 1218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пореден скандал се разигра на мач от А група. Това стана в съботното дерби между ЦСКА и Славия, завършило 0:0. Секунди след последния съдийски сигнал защитникът на армейците Тончи Кукоч скочи да бие бившия национал Георги Петков. Стражът на Славия бе на резервната скамейка на белите, въпреки че не бе включен в групата за мача. Хърватинът спринтира и догони Урсула, който влизаше в тунела, от където гостите се прибират в съблекалнята. В крайна сметка чужденецът овладя нервите си и само избута леко бившия национал, който бе в гръб. По този начин не се стигна до сериозна саморазправа.


Вратарят на Славия Георги Петков коментира ситуацията, като каза, че не знае какво е провокирало хърватина: „След като си тръгнах, въобще не разбрах, че Кукоч ме гони. Това е невиждано по терените да тръгнеш да гониш и да стигаш някого в тунела. След това има едно блъскане. Не знам какво наказание трябва да се направи. С какво да провокирам?“, каза бившият левскар.


Самият Кукоч коментира ситуацията, чрез профила си във Фейсбук. „Видях изявлението на вратаря и той не каза нищо за Кукоч.
 Ти не си мъж и сега доказа това. Това, което ми каза вчера е за затвора! Президентът на Славия ме нарича клоун? Твоят играч ми каза: ти трябва да умреш и твоето семейство трябва да умрете“, гласи съобщението, което противоречи на думите на Петков.


Все още не е ясно дали двамата играчи ще бъдат наказани и какво всъщност се е случило между двамата. Очаква се решението на Дисциплинарната комисия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със