Свързани новини

10.12.2014 12:15

Нова мащабна акция срещу черното тото проведоха УЕФА и МВР

Видян 1440 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мащабна акция срещу черното тото в българския футбол бе проведена днес. Редица играчи бяха привиквани за разпит в Министерството на вътрешните работи, където трябваше да обясняват съмнителни действия по време на мачове и дали са манипулирали резултатите на отборите си.


Спецоперацията е проведена със съдействието на представители на УЕФА. Основното разследване е насочено към срещите на Локомотив Пловдив от миналия сезон, когато собственик на тима бе Константин Динев. Най-популярните лица, разпитани от МВР вчера бяха капитанът на ЦСКА Александър Тунчев, крилото на Локо София Йордан Тодоров и 4-кратният голмайстор на А група Мартин Камбуров, предаде Блиц. И тримата са били част от пловдивските железничари при управлението на Коко Динев.


Както е известно, през този сезон по препоръка на Европейската футболна централа бе наложена глоба от 10 000 лева на Марек, заради съмнения за участието на тима от Дупница в срещи с предизвестен край. През миналия също имаше много сигнали от страна на УЕФА за манипулирани двубои от А група. Преди старта на Евро 2014 за юноши до 19-годишна възраст в националния отбор на България избухна тото скандал, заради който от състезателни права бе лишен халфът на Лудогорец Стивън Петков. От асоциацията на букмейкърите дори включиха държавата ни на челно място в списъка на страните, в които се уговарят най-много мачове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес може да се развихрите

Днес може да се развихрите, светът ще има нужда от