Свързани новини

06.03.2014 14:15

Последният кръг на А група с две супер дербита

Видян 1041 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този уикенд ще станем свидетели на последния 26-и кръг от А футболното ни първенство преди началото на плейофите. Първият етап завършва по възможно най-зрелищния начин: Вечното дерби  плюс  директен сблъсък между първия и втория.


Най-титулуваната среща между Левски и ЦСКА е в събота с начален час 16:15. Сините са символичен домакин, въпреки че двубоят по традиция ще се играе на националния стадион Васил Левски. С оглед формата на двата отбора Армейците изглеждат логичния фаворит за срещата след двете победи откакто първенството бе подновено. От своя страна тимът от Герена е в тотален хаос, след всичките драми, които се случиха по горните етажи. Треньорът Антони Здравков трябва да намери начин да мотивира своите играчи ако иска да се противопостави на момчетата на Стойчо Младенов.


И докато Вечното дерби по презумция минава за най-интересния двубой в България, то традицията изглежда, че ще бъде нарушена. Шампионът и лидер в първенството Лудогорец гостува на втория в класирането Литекс. Разликата между двата топ отбора е само една точка и победителят ще оглави А група точно преди началото на плейофната фаза. Мачът е в неделя от 19,30 ч.


Останалите мачове от кръга са: Ботев - Локомотив (Сф) (08.03); Славия  - Локомотив (Пд), Любимец - Черно море, Пирин - Нефтохимик, Черноморец - Берое (09.03).





Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион