Свързани новини

09.10.2009 08:38

Стоилов: Не вярвам Италия и Ирландия да се договорят

Видян 1430 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният селекционер Станимир Стоилов заяви, че според него няма да има договорка за реми между отборите на Италия и Ирландия, информира БГНЕС.


Стоилов каза: "Към днешната (вчерашна - бел.ред.) дата, шансовете на Манолев да играе в събота са почти нулеви. Ще изчакаме до последно без да взимаме друг футболист. Утре, след като направим последната тренировка на кипърска земя и в събота преди мача ще преценим в какво състояние е и дали може да играе. Той обаче ще пътува с отбора".


Селекционерът призова към толерантност към Костадин Стоянов, Иван Иванов, Пламен Николов и Веселин Минев, които ще са защитната формация срещу Кипър: "Защитата наистина ще е в много различен състав. И четиримата играчи не са дебютанти. Надявам се младостта и неопитността им да не е порок, а да се използва в наша полза. Рано или късно трябва да дойде време и те да покажат своите възможности. Сега има шанс тези футболисти да си извоюват титулярни места. Естествено не трябва да ги поставяме под напрежение. Ако сгрешат - това е нормално, важното е да дават всичко от себе си и да опитват да изпълнят задачите, които сме им поставили. В момента трябва да им създадем спокойна атмосфера, за да изиграят един мач на високо ниво".


"Не смятам, че съм аз човекът, който трябва да отправя реплики или да показва неуважение към Джовани Трапатони. Той е велик треньор", каза още селекционерът. "Няма нагласа за миролюбив хикс! Не виждам защо и на кого трябва. Мисля, че и ние и Кипър ще опитаме да спечелим мача. Който е по-добър на терена, той трябва да победи. Знам, че в Кипър играят много силно като домакини - с нужния ентусиазъм, с нужната воля. Надявам се нашият отбор да отговори също на желанието и борбеността, и класата му да направи разликата", допълни Стоилов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес имате нужда от помощ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към