Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица „Българите на олимпийския връх“, посветена на предстоящите Летни олимпийски игри в Париж.

Свързани новини

01.04.2024 11:55

Тази сутрин с нова рубрика Българите на олимпийския връх

Видян 1616 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица „Българите на олимпийския връх“, посветена на предстоящите Летни олимпийски игри в Париж. От 5 април два пъти месечно в петък водещият Златимир Йочев ще посреща най-изявените спортисти -олимпийските медалисти, и ще припомня някои от най-славните успехи на българския спорт в навечерието на Лятната олимпиада (26 юли - 11 август).

В рубриката „Българите на олимпийския връх“ представяме на зрителите на bTV историите на успеха и трудния път към Олимпийския връх. Шампионските сълзи и радости в личната история на всеки спортист, както и изключителни кадри от легендарния спортен фотограф Бончук Андонов и от архива на БТА.

Първи събеседник на Златимир Йочев в студиото на 5 април ще бъде двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба и единственият български спортист с пет олимпийски медала - Мария Гроздева. Освен в студиото, ще видим Мария Гроздева и на мястото, където развива своята спортна кариера - стрелбището в столичния квартал „Гео Милев“.

В студиото на „Тази сутрин“ със специални интервюта очаквайте и единствения български гимнастик, взел участие в шест олимпиади по време на спортната си кариера - Йордан Йовчев; Олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, както и световен рекордьор в дисциплината скок на височина Стефка Костадинова и много други изявени шампиони.  

За победите и рекордите на българския спорт и в очакване на нови олимпийски медали на Летните олимпийски игри в Париж, гледайте специалната поредица „Българите на олимпийския връх“ от 5 април в „Тази сутрин“.

Ексклузивни бекстейдж кадри от участията ще бъдат публикувани в каналите и социалните мрежи на btvnovinite.bg и btvsport.bg.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Димитър Главчев  и Стивън Ковингтън

България ще бъде надежден съюзник на НАТО и занапред: Главчев

НАТО е във важен етап, при който фокусът ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще имате възможност да се проявите като отлични комуникатори

Днес ще имате възможност да се проявите като отлични