Свързани новини

04.06.2012 11:50

ЦСКА и Левски аут от Топ 400 на света

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двата най-успешни български клуба ЦСКА и Левски изпаднаха от Топ 400 на световната клубна ранглиста, която се изготвя от Международната федерация по футболна история и статистика (FFHS).


За първи път през май статистическата организация увеличи официално представените отбори с още 100. Досега бяха представени 300, но вече са 400. Въпреки това ЦСКА и Левски не фигурират и там.


Единствените два български представителя са миналогодишният шампион Литекс и тазгодишният Лудогорец.


Оранжевите от Ловеч са на 241-о място с 80 точки. Те са регистрирали отстъпление в сравнение с априлското издание на класацията с 20 места. Ловчанлии делят тази 241-а позиция заедно с испанските Севиля и Еспаньол, чешкия Сигма и Ал Мерейх (Судан).


Лудогорец заема 347-о място с 6 точки, като скокът на разградчани е доста сериозен. През април те са били на 516-о място, но вече влязоха в Топ 400. Те поделят позицията си с още 11 клуба, като по-известните сред тях са Сарагоса (Испания), Серкъл (Белгия), Каляри (Италия) и Брест (Франция).


На първо място в класацията е Барселона, следват Университад де Чили, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен, Челси и др.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Вашето лошо настроение ще избледнее днес

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си